Maatregelen i.v.m. corona virus

Maatregelen i.v.m. Corona virus

In verband met het corona virus verzoeken wij u om, als u uw object komt halen of brengen, niet ons kantoor te betreden maar bij de buitendeur op ons te wachten.

Indien u betalingen wilt verrichten verzoeken wij u dit per pin te doen.

 

 

Bereikbaarheid caravanstalling Caravanhoff.

Nieuwe inrit

De inrit naar Caravanhoff is gewijzigd. De “oude inrit” is komen te vervallen en de “nieuwe inrit” is 20 meter  verder gelegen. De toegang bestaat uit twee gedeelten n.l. het voorste gedeelte, gezien vanaf de Hemmerbuurt, is voor  het halen of brengen van caravans enz. buiten openingstijden.
Het tweede gedeelte is de poort naar de caravanstalling, deze is altijd tijdens de openingstijden geopend.

Overzicht van de camperstalling

De camperstalling is voorzien van een stroompunt

Caravanhoff groene stalling

Met zelf opgewekte stroom van de nieuwe zonnepanelen worden de gestalde objecten verplaatst met onze electrische heftruck.

Topstalling.nl als keurmerk

Caravahoff is aangesloten bij Topstalling.nl. Topstallingen.nl is een initiatief van samen-werkende Bovag aangesloten caravanstallingen en camperstallingen. Een caravanstalling en/of camperstalling van Topstallingen.nl is aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG Caravan- & Camperbedrijven.

Topstallingen.nl garandeert veilige stalling van uw caravan, camper of vouwwagen – bovendien stalling voor auto, oldtimer of boot – en bieden een betrouwbare hoge standaard voor service en kwaliteit.
Een stalling aangesloten bij Topstallingen.nl beschikt over alle vereiste vergunningen en voldoet aan alle gemeentelijke eisen met betrekking tot bedrijfsvoering en brandveiligheid. Bij stallingen aangesloten bij Topstallingen.nl kunt u terecht voor goede en veilige stalling en onderhoud advies en schadereparaties, inspectie en verkoop(bemiddeling). Ook voor eerste benodigdheden, zoals toiletvloeistoffen, spiegels, boordaccu’s, et cetera. Dat is op de dag van vertrek wel zo makkelijk.

Topstallingen.nl stallingbedrijven zijn het hele jaar geopend (zie individuele contacttijden). Onderhoud, reparatie en schadeherstel worden onder Bovag-voorwaarden uitgevoerd. U kunt Topstallingen.nl daarom ook zien als een keurmerk.

Coolmac airco

Bron: http://www.vadac.com/

Geheel nieuw is de Coolmac airco die op de plaats van de kachel komt. Je mag je nog altijd afvragen; waarom is elke caravan standaard voorzien van een kachel terwijl je meestal juist de zon opzoekt.

Het voordeel van de Coolmac airco is dat de airco geen ruimte inneemt en ook het extra gewicht is acceptabel. Toch is ook aan de verwarming gedacht. De Coolmac airco verzorgt zowel de koeling als wel de verwarming.De airco is te gebruiken in caravans tot 7 meter, het maximale verbruik van de airco bedraagt 4 ampère.

De Coolmax airco kost € 1.350 excl. montage. Klik hier om voor een scherpe prijs!

Caravanhoff is officieel dealer van Vadac producten. Voor meer info over airco’s Klik hier.

Travel Vision R6

Bron: http://www.travel-vision.com

Travel Vision R6Met de introductie van de Travel Vision R6 brengt Travel Vision tv kijken op vakantie nu wel heel erg dichtbij. De Travel Vision R6 is een volledig automatisch digitaal en mobiel ontvangstsysteem. Met één druk op de knop kunt u in heel Europa uw favoriete televisie programma’s bekijken en uw favoriete radioprogramma’s beluisteren!

De Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een systeem op statief tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Nooit meer ploeteren met het handmatig uitrichten op de satelliet, dit doet deTravel Vision R6 met één druk op de knop geheel automatisch.

De Travel Vision R6 biedt u optimale vrijheid; u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw van bijvoorbeeld een boom plaatsen en tevens genieten van uw favoriete televisie programma. De Travel Vision R6 is leverbaar in twee modellen nl:

  • Type R6 55 cm schotel single LNB
  • Type R6 65 cm schotel duo LNB

De schotel wordt excl. digitale/analoge receiver,accu of omvormer geleverd.

De R6 55 cm schotel heeft een verkoopprijs van € 1.095,-. en de R6 65cm schotel duo uitvoering heeft een verkoopprijs van € 1.195,-.

Travelsat heeft een filmpje gemaakt, waarin de werking van de schotel wordt uiteengezet. Klik hier voor de demofilm.

Klik hier om contact op te nemen!

Tempo 100 sticker

Caravanhoff geeft u de mogelijkheid om op ons terrein de keuring voor Tempo 100 sticker te laten plaats vinden. Klik hier voor een afspraak.

U kunt een ontheffing krijgen om met uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur te rijden i.p.v. de toegestane 80 kilometer.Uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen en het trekkende voertuig dient aan een aantal eisen te voldoen.

De ontheffing is geldig zolang uw caravan enz. voldoet aan de voorwaarden en zolang er geen wijzigingen in de Duitse wetgeving wordt doorgevoerd. Klik hier voor de eisen die aan de caravan en auto worden gesteld.

Caravanhoff kan er voor zorgen dat uw caravan aan alle eisen voldoet en… Caravanhoff regelt voor u de aanvraag.

Mocht u nog vragen hebben over Tempo 100 dan kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier om contact op te nemen!

Reich mover easydriver pro

Bron: http://reich-easydriver.com/

Deze mover is een volautomatische mover dat wil zeggen dat de mover met een druk op de knop tegen de banden gaat. De softstart èn de softstop zorgen er voor dat schokvrij en voorzichtig tot op de millimeter precies kan worden gemanoeuvreerd.

De safety control zorgt o.a. voor het veilig stilstaan op een helling en beschermt de caravan en het rangeersysteem automatisch tegen overbelasting.

De mover wordt gemonteerd geleverd met een Reich 50 Ah accu en een lader voor € 1995,-. I.p.v een Reich 50 Ah AGM accu is ook een Reich Mobilty Power Pack accu (MPP) leverbaar. Deze accu, met een gewicht van slechts 2,1 kg, is tegen een meerprijs leverbaar van € 255,-. Wij verkopen uitsluitend originele producten met volledige fabrieksgarantie. Caravanhoff is officieel dealer van Reich.

Mocht u nog vragen hebben over deze mover dan kunt u contact met ons opnemenKlik hier om contact op te nemen! Meer info over movers.