Travel Vision R6

Bron: http://www.travel-vision.com

Travel Vision R6Met de introductie van de Travel Vision R6 brengt Travel Vision tv kijken op vakantie nu wel heel erg dichtbij. De Travel Vision R6 is een volledig automatisch digitaal en mobiel ontvangstsysteem. Met één druk op de knop kunt u in heel Europa uw favoriete televisie programma’s bekijken en uw favoriete radioprogramma’s beluisteren!

De Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een systeem op statief tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Nooit meer ploeteren met het handmatig uitrichten op de satelliet, dit doet deTravel Vision R6 met één druk op de knop geheel automatisch.

De Travel Vision R6 biedt u optimale vrijheid; u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw van bijvoorbeeld een boom plaatsen en tevens genieten van uw favoriete televisie programma. De Travel Vision R6 is leverbaar in twee modellen nl:

  • Type R6 55 cm schotel single LNB
  • Type R6 65 cm schotel duo LNB

De schotel wordt excl. digitale/analoge receiver,accu of omvormer geleverd.

De R6 55 cm schotel heeft een verkoopprijs van € 1.095,-. en de R6 65cm schotel duo uitvoering heeft een verkoopprijs van € 1.195,-.

Travelsat heeft een filmpje gemaakt, waarin de werking van de schotel wordt uiteengezet. Klik hier voor de demofilm.

Klik hier om contact op te nemen!